BİNGÖL YEDİSU İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2015-2016 Eğitim ve Öğretim Yılı İçin Eğitim ve Öğretim Desteği Koşulları

2015-2016 Eğitim ve Öğretim Yılı İçin Eğitim ve Öğretim Desteği Başvuru ve Yerleştirme E-Klavuzu İçin Tıklayınız
2015-2016 Eğitim ve Öğretim Yılı İçin Eğitim ve Öğretim Desteği Koşulları

2015-2016 eğitim ve öğretim yılı için eğitim ve öğretim desteğine müracaatlarla ilgili, 23 Temmuz 2015 tarihli ve 29423 sayılı Resmî Gazete´de Millî Eğitim Bakanlığımız Özel Öğretim Kurumları Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik yayımlanmıştır.

     2015 yılı Ağustos ayının ilk haftasında yayımlanacak olan 5580 Sayılı Kanun Kapsamındaki Özel Okullarda Öğrenim Görecek Öğrenciler İçin Verilecek Eğitim ve Öğretim Desteği Uygulama e-Kılavuzu doğrultusunda resmi/özel okula kayıtlı olan öğrenciler eğitim ve öğretim desteği için başvuru yapabilecektir.

     Eğitim ve öğretim desteğinden yararlanmak isteyen okullar ve öğrenciler Ağustos ayı içerisinde MEBBİS ve e-Okul üzerinde oluşturulacak modül üzerinden müracaat edebileceklerdir. Eğitim ve öğretim desteği verilecek asil öğrenciler, Eylül ayı içerisinde Ek-12’ye göre tespit edilerek, Eğitim ve öğretim desteğinden yararlanacak okullar ve öğrenciler Genel Müdürlük internet sayfasında duyurulacaktır.

     Konu ile ilgili Bakanlığımız tarafından gönderilen yazılar ve EK tablolar aşağıdadır.

     Bilgilerinize sunarız.

    Ekler İçin Tıklayınız

5 DAKİKAYA HERYERDE YSWF - YSWF

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.